zo24012021

Back U bevindt zich hier: Start > Aangesloten clubs > Lumiere (Eindhoven)

Lumiere (Eindhoven)

Lumière filmersclub

Clubcontacten

Selecteer een contactpersoon::

Contactpersoon

Toon Thielemans

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
040 - 211 03 25

Overige gegevens

Overige gegevens:

logo_lumiere

Stel, je hebt een video hobby. Je filmt alleen, je monteert alleen. Zonder hulp van buiten af moet je voor werkelijk alles zelf het wiel uitvinden. Dan doe je jezelf tekort. Je verliest veel tijd met problemen waar anderen al een oplossing voor hebben en je mist zo’n beetje alle tips waarmee je de kwaliteit van jouw films nog meer zou kunnen verbeteren. Daarom bedachten filmers al in 1952 dat 1 + 1 = 3, wanneer je samenwerkt. Zeker als het om specifieke materie gaat zoals filmen. Dus richtten ze in Eindhoven de smalfilm club Lumière op.

Smalfilm maakte plaats voor video, technieken veranderden en wisselen elkaar steeds sneller af. De leden van Lumière houden deze ontwikkelingen bij en geven jou het antwoord op jouw vragen. Je lost je problemen sneller op wanneer je vakgenoten kunt raadplegen.

Uitwisselen van kennis, technieken en inspiratie zijn de speerpunten van onze club en het doel is dat je meer plezier gaat beleven aan jouw videohobby. Ook jouw kennissen die jouw films zien zullen jouw vorderingen zeker opmerken.

En meer waardering geeft je meer plezier in jouw video hobby. Video club Lumière laat een wereld voor je opengaan!

Op de club komen veel facetten aan de orde, zoals videosoftware, film- en montagetechnieken, achtergrond muziek videocamera’s etc. etc. Omdat veel clubleden hun eigen specialisme hebben is er heel veel kennis in huis. Via Lumière kan je ook cursussen volgen, voor beginners en voor gevorderden.

En er is altijd hulp. Heb jij voor een groter evenement een extra cameraman/vrouw nodig? Waar vind je een betere dan bij Lumière? Omdat het niveau van de leden uiteenloopt, is respect voor elkaar de basis. Slechte films bestaan dus niet.

Neem de proef op de som en kom eens vrijblijvend een avond kijken op de club. Iedere tweede en vierde donderdag van de maand komen wij bijeen in het wijkgebouw 't Trefpunt, Belgiëplein te Eindhoven, aanvangstijd 20.00 uur.